Muziek Artikels

DJ Slow, Belgische deelnemer RBMA 2013, te gast op Pelican Fly Label Night 25 april 2013 13:09 0  Commentaar

Op vrijdag 10 mei gaat in Nijdrop een label night plaats van Pelican Fly. Ook Red Bull Music Academy deelnemer DJ Slow is te gast!

Lees Artikel

Red Bull Rooftops - de clip 2 oktober 2012 19:37 0  Commentaar

Afgelopen maandag verraste Red Bull Rooftops de Gentse binnenstad met een ijzersterk live-concert van School is Cool op het dak van de Gentse stadsbibliotheek. Wie er niet bij kon zijn, krijgt nu al een voorsmaakje met de webclip, maar moet op 13 oktober zeker naar Acht kijken, want dan zenden we het dakconcert integraal uit. Enjoy!

Lees Artikel

SCHRIJF EEN SONGTEKST VOOR… AMATORSKI ! 26 augustus 2012 16:42 5  Reacties

De Belgische groep Amatorski heeft een demo voor een gloednieuw nummer klaar, maar vond nog geen geschikte songtekst. Denk jij over de nodige taalvaardigheid te beschikken of schuilt er in jou een ontluikend songwriter? Schrijf dan een Nederlandstalige tekst en wie weet neemt Amatorski in november een song op met jouw schrijfsels. Check en download hier de demotrack.

Lees Artikel

MODO WINT REMIXWEDSTRIJD TOOTS THIELEMANS 25 juli 2012 14:12 0  Commentaar

Het Gentse duo MODO wint met zijn remix van Bluesette de wedstrijd Toots Needs Another Version van Red Bull Elektropedia. De zoektocht naar een platenhoes en een videoclip voor de remix start NU!

Lees Artikel