Muziek Artikels

Red Bull Music Academy presenteert kortfilm ’12 years of DFA’ 8 mei 2013 13:01 0  Commentaar

Bekijk vanaf vandaag de première over het legendarische platenlabel DFA!

Lees Artikel

Ga als reporter naar de Red Bull Music Academy in NY! 8 mei 2013 10:06 0  Commentaar

Red Bull en Studio Brussel sturen eind mei een reporter naar de Red Bull Music Academy in New York. Bedoeling is daar 4 dagen lang te vertoeven in het gezelschap van ’s werelds beste muzikanten, producers en DJ’s, en ’s nachts de beste feesten af te schuimen, all expenses paid. Daar staat tegenover dat jij ons via Facebook op de hoogte houdt van wat je hoort en ziet, foto’s en filmpjes doorstuurt, en dagelijks live een verslag uitbrengt in...

Lees Artikel

Nationale finale Red Bull Bedroom Jam – and the winners are… 5 mei 2013 22:47 0  Commentaar

Meer dan tien weken zaten er tussen de start van de Buzz Chart en het uitdelen van de wild card, maar zondag 5 mei was het dan zover: de nationale Red Bull Bedroom Jam finale in Trix, Antwerpen. 10 getalenteerde bands die spelen om een podiumplaats op Graspop Metal Meeting of Dour Festival, of om een week studiotijd voor de opname van een EP.

Lees Artikel

FINALE RED BULL BEDROOM JAM : LINE UP VAN DE TIEN BANDS 29 april 2013 15:12 0  Commentaar

Negen weken hebben we erop moeten wachten maar zondag 5 mei is het zover! Dan zullen in Trix, Antwerpen, de tien Red Bull Bedroom Jam finalisten spelen voor hun leven in de hoop een plaats te krijgen op het podium van Graspop Metal Meeting of Dour Festival. De organisatoren van de respectievelijke festivals zetelen immers mee in de jury en zullen elk minimum 2 bands kiezen.

Lees Artikel