music-academy-tile-wall Karoly Arvai/Red Bull Content Pool

Nu de Japanse hoofdstad zich nog herstelt van het natuurgeweld dat het land heeft getroffen, laat de Red Bull Music Academy op 11 april weten welke stad de plaatsvervanger van Tokio wordt en daarmee de nieuwe locatie voor 2011. De inschrijfperiode voor de Academy van dit jaar is bovendien verlengd tot 26 april.

 

Red Bull Music Academy liet het volgende weten over de plannen om dit jaar van locatie te veranderen:

Sinds de aardbeving en tsunami van 11 maart en de daaropvolgende problemen met de kerncentrale Fukushima hebben we steeds nauw contact gehad met ons Japanse team en onze Japanse vrienden. Na een grondige evaluatie hebben we besloten om de Academy, die deze herfst in Japan zou plaatsvinden, ergens anders te houden.

Maandag 11 april wordt de nieuwe locatie voor de Red Bull Music Academy 2011 bekendgemaakt. Als gevolg hiervan hebben we besloten om de inschrijfperiode te verlengen. Inschrijven kan nu nog tot 26 april (datum poststempel).

De datums voor de workshops, 23 oktober tot 25 november, blijven wel dezelfde, net als het inschrijfformulier en beoordelingsprocedure. Alle kandidaten krijgen voor juli te horen of ze tot de Academy worden toegelaten of niet.

Tijdens de voorbereiding op de Academy in Tokio in de voorbije maanden hebben we Japan leren kennen als een prachtig land met een rijke geest en traditie en bovendien vol innovatieve energie. We hebben het zeer op prijs gesteld dat we zoveel interessante mensen hebben ontmoet en dat we kennis hebben kunnen maken met hun visie en creativiteit. We hebben oprechte bewondering en respect voor hun kracht en moed in deze verschrikkelijke situatie.

Wij willen ons medeleven en onze steun betuigen aan de Japanse artiesten die deel hebben uitgemaakt van onze reis. Om deze reden gaat het podium van de Red Bull Music Academy tijdens SónarSound Tokyo dit weekend door zoals gepland. Alle opbrengsten komen ten goede aan de slachtoffers van het natuurgeweld van 11 maart en de nasleep ervan.

We blijven de muzikale en creatieve scène in Japan nauwlettend volgen en hopen de totale Academy-ervaring in de nabije toekomst naar Japan te brengen.

 

Volg ons ook op redbullmucicacademy.com


 


Reacties

    Geef je mening

    * Alle velden zijn verplicht
    Slechts 2000 tekens kunnen ingevoerd worden :
    Typ het woord in aan de linkerkant, klik op Post Commentaar:

    Artikel Details